Индекс BIST 100
Длинная
Обновлено

Bist100 de GAP kapandı,Direnç aşıldı, Peki 14000 Yolu Açıldı mı?

1 214
merhaba arkadaşlar, Bist100 de geçtiğimiz hafta 6 mart kapanışının 10226 direnci üstünde ilk gün kapanış yapması ve GAP boşluğunun 7 martta 10475 ile kapanmasının ardından hafta kapanışının yeşil olması halinde Bist100 de Güçlü Al sinyal yanabileceğini analizde paylaşmıştım.
снимок

9600 destekte AL, 10226 üzeri hafta kapanışta Güçlü AL veren Bist100 de 9600 altında hafta kapanış almadıkça yükselişler görülebilir. Olası 12500 üzeri hafta kapanışının gelmesi halinde de 3. kademe ile uzun vadede 14000 hedefi düşünülebilir.

Bist100 de dipte oluşan 2.temaslı dip sonrası 3.temas aynı trendin uzantısında nokta atış 3. temas sonrası destek bulmuş ve yukarı atak başlamıştır. Supertrend Göstergesi tam bu seviyede AL yakmıştı.
снимок

10 mart itibari ile 10490 seviyesinden işlem gören endekste teknik ilk güçlü beklenti ikili tepe 11250 dir. Üzerinde 2.gün kapanışta hızlıca 12500 hedefini bekleyebiliriz. Çok kısa vadede güçlü olan endekste 10226 ya kadar olan geri çekilmeler alım fırsatı sunabilir.
снимок

teknik analiz beklentidir, asla gerçekleşme garantisi yoktur. asla yatırım tavsiyesi olmadan paylaşım bilgi amaçlıdır.
Сделка активна
merhaba arkadaşlar, Bist100 de beklentiler dahilinde yükselişler devam etmektedir. Analiz sabittir.
Сделка закрыта: достигнута тейк-профит цена
analiz güncellenmiştir.

Отказ от ответственности

Информация и публикации не предназначены для предоставления и не являются финансовыми, инвестиционными, торговыми или другими видами советов или рекомендаций, предоставленных или одобренных TradingView. Подробнее читайте в Условиях использования.